Dags att ta oss till den gamla OS-staden Montreal i Kanada. 
Sångerskan Claire Ridgely har tidigare varit sångerska på en hel del EDM-singlar producerad av andra. Nu kände hon att det var dags att satsa på sig själv och släppa en EP. 

Första smakprovet från den är Days under the sun. En medryckande och härligt poppig singel med en något mörkare underton. Handlingen utspelar sig i musikindustrin där ett par ska söka lyckan. När den ena dör fortsätter den andra men känner ganska snabbt att det blir en bitter eftersmak på framgångarna då det inte finns någon att dela dem med. 

Svensk Pop Apple Music

Claire Ridgely
Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011