Titeln Happy To You anspeglar på känslan av albumet. -Lekfullt och lättsamt.
Miike Snows andra album är ytterligare en uppvisning i Christian Karlsson , Pontus Winnberg och Andrew Wyatts otroligt kompetenta musikproduktion.
Allt är så löjligt välgjort och polerat att i alla fall jag som musiknörd inte kan bli annat än imponerad. Speciellt har killarna lekt med olika instrument i studion för att just skapa det lekfulla. Även om många låtar går i samma typ av marschtakt, har de över trummorna lagt på snygga brass, oljefat, saxofon samt claves för att låtarna ska sticka ut från varandra.
Om man älskade de två första låtarna som presenterades – The Devil’s work samt Paddling out , så ska man dock veta att detta är de mest hittiga spåren på albumet.
Resten är i och för sig riktigt bra låtar, men albumet vinner på en solid helhet än just starka enskilda spår.

KMR Studios

80%

Ladda ner dessa spår: The Devil’s work , Archipelago , Paddling out .

Miike Snow

Vad tyckte andra om Happy To You?
DN – 4/5
GP – 4/5
SvD – 5/6

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.