Titeln Happy To You anspeglar på känslan av albumet. -Lekfullt och lättsamt.
Miike Snows andra album är ytterligare en uppvisning i Christian Karlsson , Pontus Winnberg och Andrew Wyatts otroligt kompetenta musikproduktion.
Allt är så löjligt välgjort och polerat att i alla fall jag som musiknörd inte kan bli annat än imponerad. Speciellt har killarna lekt med olika instrument i studion för att just skapa det lekfulla. Även om många låtar går i samma typ av marschtakt, har de över trummorna lagt på snygga brass, oljefat, saxofon samt claves för att låtarna ska sticka ut från varandra.
Om man älskade de två första låtarna som presenterades – The Devil’s work samt Paddling out , så ska man dock veta att detta är de mest hittiga spåren på albumet.
Resten är i och för sig riktigt bra låtar, men albumet vinner på en solid helhet än just starka enskilda spår.

Följ på Apple Music

80%

Ladda ner dessa spår: The Devil’s work , Archipelago , Paddling out .

Miike Snow

Vad tyckte andra om Happy To You?
DN – 4/5
GP – 4/5
SvD – 5/6

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011