Musikkollektivet VAX som består av Teddy Sky, Viktor ”Victory” Svensson och Alex P är tillbaka. Efter stora hits som Bubble gum och Fireprooof är det nu dags att släppa singeln Crime idag. 
Här får vi en rytmisk och poppig topplistesäker låt som kryddats med snygga stråkar och behaglig gitarrarrangemang. 

Här kan du se musikvideon till låten som har premiär här i bloggen och regisserats av Lina Söderström
Hon berättar: 

DOLBY ATMOS

”Vi följer våra karaktärer nära i en lekfull, rå kärlekssaga. Ett nostalgiskt minne som förvandlas till en idé om ett rån. För mig är det alltid superviktigt att alla känner sig delaktiga och inspirerade på set och i post. Det är ofta där magin finns och det var exakt så i detta projekt.”


Missa inte: Du hittar även Crime i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

VAX
Instagram
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011