I går var det konsert här i Göteborg. 
Det var Isak Danielson som ställde sig på scenen i restaurangen på övervåningen för att framföra sina vemodiga poplåtar för oss. 

Likt på studioversionerna av låtarna så imponerar han med sin röst som många likställt den brittiska sångaren Anohni. Det är stora uttryck och han behärskar verkligen rösten till fullo. Sedan blir det extra kul när han berättar om hur nervös han är för att stå där han står. Han lyckas vara underhållande och ärlig på samma gång, vilket är uppskattat. 

Vi får även två covers under kvällen. Billy Joels She’s always a woman och When we were young med Adele. Båda drar ner stora applåder av publiken. 

Följ på Apple Music

Isak har verkligen ett momentum just nu. Han uppmärksammas i USA där hans låtar används i TV-serier och hans musik hittar hela tiden nya lyssnare. Tycker att Isak är ett bra exempel på att man kan komma långt utan skivbolag i ryggen. Starka låtar och en bra röst kan ta dig otroligt långt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011