I går var det konsert här i Göteborg. 
Det var Isak Danielson som ställde sig på scenen i restaurangen på övervåningen för att framföra sina vemodiga poplåtar för oss. 

Likt på studioversionerna av låtarna så imponerar han med sin röst som många likställt den brittiska sångaren Anohni. Det är stora uttryck och han behärskar verkligen rösten till fullo. Sedan blir det extra kul när han berättar om hur nervös han är för att stå där han står. Han lyckas vara underhållande och ärlig på samma gång, vilket är uppskattat. 

Vi får även två covers under kvällen. Billy Joels She’s always a woman och When we were young med Adele. Båda drar ner stora applåder av publiken. 

Isak har verkligen ett momentum just nu. Han uppmärksammas i USA där hans låtar används i TV-serier och hans musik hittar hela tiden nya lyssnare. Tycker att Isak är ett bra exempel på att man kan komma långt utan skivbolag i ryggen. Starka låtar och en bra röst kan ta dig otroligt långt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.