Ibland behöver man en soft spellista att ha i bakgrunden när man har de där trevliga parmiddagarna. En samling låtar att hångla till eller varför inte bara slappna av till?
Precis den spellistan har jag sammanställt till dig här.

Favoriter Apple Music

I den nya spellistan Chill kommer du upptäcka nya och gamla låtar som gärna går i moll med ett behagligt arrangemang som mer omfamnar än stör. Spellistan är denna gång exklusiv för Apple Music, för det är den plattform jag själv använder och jag vill alltid ha en mer melankolisk spellista med mig i fickan för promenaden eller som sagt ett mysigt soundtrack för mysiga stunder.
Följ den gärna. För låtarna kommer uppdateras med jämna mellanrum och skapa den perfekta vemodiga blandningen.

Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011