Jag är inte helt såld på hip-hop.
Men här blandas den svenska hip-hoppen ihop med singer-songwriter stilen och resultatet är faktiskt förvånansvärt bra måste jag säga.
Det är rapparen Cleo som samarbetar med Erik Henebratt och Academics på singeln Älska nån. En somrig och behaglig vispoplåt med en igenkännande fin text om att bli sårad. Jag tycker att låten förstärks av rappen, vilket faktiskt är mer ovanligt för min del.
Så bra jobbat alla.

Favoriter Apple Music

Missa inte: Du hittar även Älska nån i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Cleo
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.