Jean Castel är en musiker från Los Angeles. Han debuterade med låten In the late night i början av året och nu är det dags att följa upp med What happened to us.
Den nya singeln handlar om hjärtesorg, nr kärleken blivit bitter, allt förpackat i en medryckande poplåt som är lätt att ta till sig. What happened to us har mixats av Mark ‘Spike’ Stent, som både jobbat med Pet Shop Boys och Julia Michaels. Så Jean har varit i goda händer.

DOLBY ATMOS

Singeln är andra smakprovet från sångarens kommande EP Orange & Yellow, som släpps under våren.

Jean Castel
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011