Melodifestivalen har verkligen känts som en enda lång grundstötning av Titanic när skeppet kraschar in i isberget i år. Men Andra Chansen var mer när skeppet drogs ner i det iskalla vattnet och tog med alla själar i det mörka och kalla Atlanten.
Programmet är som JAS-kraschen 1989 när man ser hur allt går åt helvete och inte kan göra något. Enda man kan hoppas på är att ingen skadas medan allt bara förstörs i ett hav av damm och rök. Eller som i detta fallet; ett hav av onödig konfetti.

Popmuzik Lover Patreon

Det var verkligen provocerande dåligt idag. Med detta fick jag än en gång bekräftat att SVT MÅSTE slopa Andra Chansen. De har aldrig klarat av att fylla upp 90 minuter av åtta ratade låtar, med innehåll som gör det okej att se det hela. Nu fanns det verkligen INGET mellan låtarna som gjorde programmet sevärt.
Fab Freddie Skrattande i en limmo?
Fab Freddie sprutar ut konfetti över publiken?
Introtävlingar är roliga på fester eller som del av ett quiz. Inte i Mello.
En lip sync-inledning som kändes längre än hela programmet?
Två inslag med Anna Books låtsasreklam? Hennes advokater måste ha hotat med miljardbelopp efter diskningen 2016. Det kan inte finnas någon annan anledning att de kör med hennes sönder-vitade tänder igenom HELA Melodifestivalen. För kul slutade det vara efter Karlstad.

Det är så trött detta programmet nu att det liksom inte finns något kvar att ens engagera sig för. Ärligt. Det kan inte finnas någon inom SVT som med handen på hjärtat skulle kunna säga att detta är bra och något de kan stå för. Personen som påstår något annat bör vara glad över att hen inte är Pinocchio vars näsa växer, för den näsan hade inte varit liten efter det försvarstalet.

Nej du SVT. Om ni vill ha någon värdighet kvar, så är det tyvärr dags att sparka ut det flesta som har med Melodifestivalen att göra nu. Det är trött, oengagerat och rent jävla dåligt. Hade någon misshandlat vilket varumärke som helst i den riktiga världen hade vederbörande fått gå ut igenom dörren illa kvickt. Svenska folket betalar trots allt era löner via licenspengarna. Med detta haveri vi får uppleva i år så bör besättningen åka med skeppet ner till botten.

Tyvärr fick hela programmet mig att tappa lyckan över att Felix gick till final. Men han var också den enda av de som gick vidare som på något sätt var värd det. Resten – låtar och program-makare – kan gärna få stanna kvar i Kristianstad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011