Melodifestivalen Kristianstad

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Melodifestivalen har verkligen känts som en enda lång grundstötning av Titanic när skeppet kraschar in i isberget i år. Men Andra Chansen var mer när skeppet drogs ner i det iskalla vattnet och tog med alla själar i det mörka och kalla Atlanten.
Programmet är som JAS-kraschen 1989 när man ser hur allt går åt helvete och inte kan göra något. Enda man kan hoppas på är att ingen skadas medan allt bara förstörs i ett hav av damm och rök. Eller som i detta fallet; ett hav av onödig konfetti.

Det var verkligen provocerande dåligt idag. Med detta fick jag än en gång bekräftat att SVT MÅSTE slopa Andra Chansen. De har aldrig klarat av att fylla upp 90 minuter av åtta ratade låtar, med innehåll som gör det okej att se det hela. Nu fanns det verkligen INGET mellan låtarna som gjorde programmet sevärt.
Fab Freddie Skrattande i en limmo?
Fab Freddie sprutar ut konfetti över publiken?
Introtävlingar är roliga på fester eller som del av ett quiz. Inte i Mello.
En lip sync-inledning som kändes längre än hela programmet?
Två inslag med Anna Books låtsasreklam? Hennes advokater måste ha hotat med miljardbelopp efter diskningen 2016. Det kan inte finnas någon annan anledning att de kör med hennes sönder-vitade tänder igenom HELA Melodifestivalen. För kul slutade det vara efter Karlstad.

Det är så trött detta programmet nu att det liksom inte finns något kvar att ens engagera sig för. Ärligt. Det kan inte finnas någon inom SVT som med handen på hjärtat skulle kunna säga att detta är bra och något de kan stå för. Personen som påstår något annat bör vara glad över att hen inte är Pinocchio vars näsa växer, för den näsan hade inte varit liten efter det försvarstalet.

Nej du SVT. Om ni vill ha någon värdighet kvar, så är det tyvärr dags att sparka ut det flesta som har med Melodifestivalen att göra nu. Det är trött, oengagerat och rent jävla dåligt. Hade någon misshandlat vilket varumärke som helst i den riktiga världen hade vederbörande fått gå ut igenom dörren illa kvickt. Svenska folket betalar trots allt era löner via licenspengarna. Med detta haveri vi får uppleva i år så bör besättningen åka med skeppet ner till botten.

Tyvärr fick hela programmet mig att tappa lyckan över att Felix gick till final. Men han var också den enda av de som gick vidare som på något sätt var värd det. Resten – låtar och program-makare – kan gärna få stanna kvar i Kristianstad.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.