Det är fan jämt söndag.
Ytterligare en vecka är avklarad och det är dags att lista fem nedslag bland alla låtar som jag tipsat om som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. Du vill ju inte missa godbitarna i godisskålen, som det heter.

Popmuzik Lover Patreon

Storyboards – Satisfaction

Jag verkligen älskar detta!
Pulserande pop med den 22-årige sångaren Storyboards från Los Angeles. Satisfaction verkligen sätter sig som en fluga på vindrutan på bilen. Definitivt ett måste om du gillar pop i stil med den som Carly Rae Jepsen och Nick Jonas levererar.

Ulrik Munther – Before

Foto: Johan Alexed

Ulrik är tillbaka med singeln Before. En emotionell ballad som snyggt bygger mot ett Coldplay-liknande klimax. Mycket känslor i rösten och en stark nystart för den numera Göteborgs-baserade sångaren. Via länken ovan hittar du en längre intervju med sångaren.

Zonni – Replay

Sexig R&B-debutsingel med den Seattle-baserade sångaren Zonni. En person länkade till artikeln och sa att detta måste vara det bästa från Seattle ingen hört talas om än. Och ja, det är nog så. Med andra ord kan du uppleva en stjärna på väg upp med att lyssna på låten.

L Devine – Like you like that

Nu har videon till Like you like that kommit och även om låten har några månader på nacken, så är det lite för bra för att inte påminna er om den. Lysande poplåt med 20-årig sångerska från Newcastle. Det är låtar som just Like you like that som gör Storbritannien så lysande popnation i min värld.
ÄLSKA!

Hanne Mjøen – Vanilla

Grym poplåt från norska Hanne Mjøen som borde uppskattas av alla som redan fastnat för artister som Astrid S och Sigrid. Modernt, rytmiskt och hittigt. Antar att Hanne kommer bli Norges nästa stora musikexport. Det är hon bannemig värd.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011