Innan jag gick över till MP3 helt och hållet så var jag väldigt såld på MiniDisc.
Jag spelade in blandband, eller blanddiskar, för att ha med mig när jag var ute och gick eller tränade, och det blev väl en ny disk i månaden ungefär med ny musik. Då jobbade jag ju i skivbutik, så mycket av lönen gick åt att köpa just musik.

Följ på Apple Music

En av låtarna som jag tror varit med på alla mina löpningsspellistor sedan 1997 är Flaming June med BT. Jag tycker beatet fortfarande är perfekt för löpning samt att jag är väldigt såld på produktionen och framförallt melodin. Med tanke på titeln så har den en väldigt varm sommarkänsla över sig som passar bra just en varm löprunda.
Låten var ett samarbete med den tyske producenten Paul van Dyk och blev bland annat remixad av Chicane och H.H.C.

BT
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011