Det är inte bara amerikanare som ska låta som en mix mellan pop och rock efter Max Martins produktionsledning. Även vi svenskar kan låta som just svenskproducerad internationell pop utan hjälp av just Max Martin.
Här är det MY som följer upp Hate on myself med låten Skeletons. En låt som enligt sångerskan handlar om hur svårt det är att komma ifrån gamla misstag. Hur man samlar små skelett i hjärtat – istället för i garderoben – och hur de gärna kommer tillbaka för att spöka för en.
Ja, du hör ju själv. Vi är inte så dumma på poplåtar här i landet.

Favoriter Apple Music

MY
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.