Det är inte bara amerikanare som ska låta som en mix mellan pop och rock efter Max Martins produktionsledning. Även vi svenskar kan låta som just svenskproducerad internationell pop utan hjälp av just Max Martin.
Här är det MY som följer upp Hate on myself med låten Skeletons. En låt som enligt sångerskan handlar om hur svårt det är att komma ifrån gamla misstag. Hur man samlar små skelett i hjärtat – istället för i garderoben – och hur de gärna kommer tillbaka för att spöka för en.
Ja, du hör ju själv. Vi är inte så dumma på poplåtar här i landet.

Popmuzik Podcast

MY
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011