Det tog ett halvår, men nu finns det en video till Nanos Melodifestivals-singel Hold on. Videon är inspelad i Los Angeles av Christopher Perez och producerad av Michael Jacksons son Prince. Det är med andra ord dags att lanseras Nano utomlands.

Skicka in din musik

-Jag är otroligt taggad över att få ut Hold On internationellt, det ska bli spännande att se hur publiken tar emot den, säger Nano. Det var en ära att få jobba tillsammans med Prince och Christopher, de är fantastiska på sitt jobb och lyckades verkligen ge videon en filmisk känsla.

Nano
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011