Head Over Heels bygger på en gammal kärlek Josefine Myrberg hade under gymnasiet. När hon nästan var helt uppslukad av kärleken och mer eller mindre glömde sina vänner. Efteråt gick det dock upp för henne att förhållandet kanske inte var så bra för henne trots allt.
Jag tycker hon får till det snyggt med textraden “I’m falling into a beautiful disaster”.
Av de tre nya låtar som Josefine släppt under året måste jag säga att detta är hennes bäst. Väldigt bra poplåt!
Nu har videon släppts till låten och du ser den här:

Nordiska Favoriter

Josefine Myrberg
@Facebook

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.