Lana Del Rey – eller Elizabeth Grant som hon heter i sitt pass – kallar hennes musikstil Hollywood sadcore eller jämför henne själv som en ”gangsta Nancy Sinatra ”.
Hon har blivit enormt hypad de senaste månaderna med all rätt, för de låtar som släppts ut är helt klart snygga och skapar en viss stämning som jag uppskattar.
Albumet i sig är en bra uppvisning av en kvinna som vill vårda sitt självuppfunna varumärke.
Det följer samma stil som de fem låtar som redan sipprat ut på olika sätt. Detta på både gott och ont. Även om grunden är snygg, uteblir variationen på låtarna och mycket låter tråkigt snyggt över sina trip-hop beats.

Följ på Apple Music

70%

Ladda ner dessa låtar: Dark paradise , National anthem , Video games

Lana Del Rey

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011