Titta!
En musikvideo till Lady GaGas Hair .
Eller egentligen inte.
Detta är en del i det fantastiska It Gets Better projektet – som gjort en Glee -inspirerad video till just Hair .
It Gets Better är kanske 2000-talets viktigaste och mest inspirerade kampanj för att hjälpa unga homosexuella med att låta andra bögar och flator berätta om att det faktiskt blir bättre – även om man är den mest ensamma personen i världen som nyutkommen homosexuell. Eller bara att man är mobbad i skolan för att vara ”annorlunda”.
Var stolt över den du är – vem du än är!

Dolby Atmos

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.