Sebastian har lämnat den lite halvtråkga indiepopstil han haft innan och vågat bli mer elektronisk på nya plattan.
Det är ett bra drag. Skivan känns fräschare och bättre än hans tidiga plattor.
Gillade du de två första smakproven i form av singeln Sunday morning och Melodifestivalsbidraget No one else could kommer du med allra största sannolikhet även uppskatta stora delar av albumet. Visst, några låtar kanske inte är så spännande -som när han gör ett par halvtrötta ballader, men annars tycker jag det fungerar.
Saknar du Sebastians mer rockiga stil får du så det blir över i form av sista spåret, som är den sköna U2 -flirten Stone cold water .

Popmuzik Podcast

60%

Ladda ner dessa låtar: Call on me , Stone cold water , Sudnay morning

Sebastian

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.