Amare var faktiskt en av mina favoritlåtar under årets Melodifestival. Stark P3-anpassad mix av pop och hip-hop som på MP3 lät sjukt bra. Tyvärr var Adrijana inte 100% på scenen och låten försvann lite i TV vilket var synd.
Men man kan ju som artist leva gott även efter Melodifestivalen och idag släpptes videon till singeln. Detta påminner ju om vilken lysande låt det är, så lyssna gärna än en gång när den nu ses i ett mycket bättre sammanhang.

Apple MusicAdrijana
@Instagram

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.