Amare var faktiskt en av mina favoritlåtar under årets Melodifestival. Stark P3-anpassad mix av pop och hip-hop som på MP3 lät sjukt bra. Tyvärr var Adrijana inte 100% på scenen och låten försvann lite i TV vilket var synd.
Men man kan ju som artist leva gott även efter Melodifestivalen och idag släpptes videon till singeln. Detta påminner ju om vilken lysande låt det är, så lyssna gärna än en gång när den nu ses i ett mycket bättre sammanhang.

Nordiska FavoriterAdrijana
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011