Popmuzik Lover Patreon

Rockbandet Nala har släppt sin grymt fina debutsingel Safe Place som du kan lyssna på här. Det här gillar vi och blir extra glada över att det dessutom är en dubbelsingel som även innehåller låten Never Run Cold . Det här är ett band att hålla ögonen på i framtiden och vi hoppas att få se och höra mer från dem under det kommande året.

Bandet säger själva om låtarna:

Safe Place är för oss en ganska straight-forward rocklåt, en svängig käftsmäll kan man säga! Medan Never Run Cold är mer av en jammig mid-tempo låt med utforskande inslag. Två ganska olika låtar i sitt sound, men de berör samma tema textmässigt; Falsk trygghet och konsekvenserna som medföljer detta.

Bandet som är baserat i Göteborg består av medlemmarna Fredrik Schütt , Calle Centerlund , Palle Wallgren , Víctor Naranjo Barrios och Liselotte Lindgren .

Nala @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011