Magnus Carlson fick ju en enorm hit med sin tolkning av Jill Johnsons Kärleken är som han döpte till Eternal Love under senaste säsongen av Så Mycket Bättre .
Nu är det dags för Weeping Willows -sångaren att vårda sin nyfunna publik och släppa ett nytt soloalbum. Först ut är singeln Mitt hjärta som bjuder oss på hans stora passion i form av Northern Soul. Här tolkar han I Surrender på svenska tillsammans med mycket hjärta och passion.

Nordiska Favoriter

Magnus Carlson
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011