Äntligen får vi lyssna på Glenn Udéhn s nya EP Innan det är för sent som släpps idag! Artisten debuterade 2014 med det galet fina albumet Lilla London Brinner och har sedan dess spelat flitigt på stadens scener men även utanför. Tidigare i år skrev han dessutom på ett skivkontrakt med Sony Music Entertainments pop-label Docks.

Favoriter Apple Music

Det är omöjligt att inte beröras av hans sårbara röst på första spåret Pulsen och trots att han är sitt sound trogen så blir jag ändå lite överraskad vilket alltid är roligt. Rösten får ta plats på ett annat sätt än tidigare och han vågar ta ut svängarna och testa nya vägar. Texterna är stundtals mörka och ibland bränner det till i hjärtat men han lyckas ändå alltid med att förmedla hopp till lyssnaren.

Låtarna är väldigt öppna för egna tolkningar vilket jag gillar och som vanligt är det genuint, äkta och ärligt. Det finns alltid något nytt att upptäcka i Glenns texter och musik. Det är just det som gör honom till en så fin låtskrivare. I en tid när allt ska gå snabbt och man inte hinner landa innan man ger sig på nästa projekt så känns det tryggt att vi har Glenn som tar hantverket på allvar och som verkligen vill förmedla något till sina lyssnare.

Glenn är en helt fantastisk live-artist och redan på lördag kan du se honom på Bengans när han framför sina nya låtar. Missa inte det!

Lyssna här!

Glenn Udéhn @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011