Det var ju mer roligt att Sam Smith gjorde ledmotivet Writing’s On The Wall till senaste Bond-filmen Spectre än just själva låten som tyvärr var väldigt blek.
Men då blir det faktiskt lite roligare nu när Radiohead släppt sitt bidrag till filmen som tyvärr aldrig blev vald att användas i filmen. Jupp, uppenbarligen var det så att filmbolaget frågat även Radiohead att spela in ett bidrag till filmen (det händer ganska ofta att olika artister får frågan att göra ledmotivet till Bond-filmer).
Så en julklapp från Radiohead till oss alla – låten Spectre som aldrig blev ett ledmotiv, men en bra Radiohead-låt.

POPMUZIK SUMMER


Radiohead
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011