Det var ju mer roligt att Sam Smith gjorde ledmotivet Writing’s On The Wall till senaste Bond-filmen Spectre än just själva låten som tyvärr var väldigt blek.
Men då blir det faktiskt lite roligare nu när Radiohead släppt sitt bidrag till filmen som tyvärr aldrig blev vald att användas i filmen. Jupp, uppenbarligen var det så att filmbolaget frågat även Radiohead att spela in ett bidrag till filmen (det händer ganska ofta att olika artister får frågan att göra ledmotivet till Bond-filmer).
Så en julklapp från Radiohead till oss alla – låten Spectre som aldrig blev ett ledmotiv, men en bra Radiohead-låt.

Nordiska Favoriter


Radiohead
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.