I dag släpptes Agnes nya singel Don’t go breaking my heart till radio (till iTunes på onsdag).
Det är första smakprovet från kommande albumet som släpps i början av 2012. Ett album som ska ta över efter den enorma succé Agnes fick världen över med Dance Love Pop .

POPMUZIK LOVER 2

Being Blogged fick låna ett par minuter av Agnes medan hon jobbade i studion för fem snabba mailfrågor som levererades av den alltid fantastiska Niklas på Universal Music.

Kan du berätta lite om kommande albumet, är tex singeln ett bra smakprov hur albumet kommer att låta och skiljer sig det mycket från Dance Love Pop eller följer det samma stil?

Första singeln är i det hårdare laget om man jämför med de andra låtarna. Jag visste att jag ville gå ut hårt med en uptempolåt. Jag tror att man kommer känna igen mig från förra skivan. Det är danspopmusik med inspiration av 80- och 90-talet.

Har du varit med och skrivit fler låtar på albumet?

Hittills har jag varit med och skrivit på alla låtar.

Har du mest jobbat med Pontare / Lidehäll eller har du olika producenter och låtskrivare?

Jag har jobbat med fler producenter än dem. Men skivan är inte klar än så vi väntar att se exakt vilka låtar och producenter som kommer att komma med.

Har albumet fått ett namn än (som du får säga)?

Det finns inget namn än :)

Är Xenastilen från Mr. Gay Sweden ett tema för album-promo och kommande konserter?

Jag tyckte att den outfiten passade perfekt för det uppträdandet. På något sätt så kände jag att låten passade bra till att ha på sig ”gå-ut-i-strid-kläder” :)

Lyssna på Agnes via Spotify iTunes

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011