En intervju med Agnes

I dag släpptes Agnes nya singel Don’t go breaking my heart till radio (till iTunes på onsdag).
Det är första smakprovet från kommande albumet som släpps i början av 2012. Ett album som ska ta över efter den enorma succé Agnes fick världen över med Dance Love Pop .

Being Blogged fick låna ett par minuter av Agnes medan hon jobbade i studion för fem snabba mailfrågor som levererades av den alltid fantastiska Niklas på Universal Music.

Kan du berätta lite om kommande albumet, är tex singeln ett bra smakprov hur albumet kommer att låta och skiljer sig det mycket från Dance Love Pop eller följer det samma stil?

Första singeln är i det hårdare laget om man jämför med de andra låtarna. Jag visste att jag ville gå ut hårt med en uptempolåt. Jag tror att man kommer känna igen mig från förra skivan. Det är danspopmusik med inspiration av 80- och 90-talet.

Har du varit med och skrivit fler låtar på albumet?

Hittills har jag varit med och skrivit på alla låtar.

Har du mest jobbat med Pontare / Lidehäll eller har du olika producenter och låtskrivare?

Jag har jobbat med fler producenter än dem. Men skivan är inte klar än så vi väntar att se exakt vilka låtar och producenter som kommer att komma med.

Har albumet fått ett namn än (som du får säga)?

Det finns inget namn än 🙂

Är Xenastilen från Mr. Gay Sweden ett tema för album-promo och kommande konserter?

Jag tyckte att den outfiten passade perfekt för det uppträdandet. På något sätt så kände jag att låten passade bra till att ha på sig “gå-ut-i-strid-kläder” 🙂

Lyssna på Agnes via Spotify iTunes

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "En intervju med Agnes" A few seconds ago

Comments are closed.