Johan Mauritzson & Adée - We are one
I dag börjar Kalmarsunds Pride för första gången och pågår till den 12:e September.
Temat för festivalen är funk-poppiga singeln We Are One som framförs av Johan Mauritzson & Adée , och handlar just om att vi alla är så olika men samtidigt så lika.

POPMUZIK LOVER 2

“Det har varit riktigt kul att jobba med den här låten och att samtidigt få lära känna varandra. Dessutom betyder det otroligt mycket att få vara en del i kampen för jämställdhet och för kärlek”, säger Adée.

“Vad är det som gör att människor väljer att nedvärdera och hata andra människor, bara för att de är olika en själv? Jag började ställa mig den frågan efter att ha blivit utsatt för ägg­kastning utanför en skotsk pub för ett par år sedan. Ett gäng unga grabbar som visste att puben var populär bland homosexuella körde förbi i bil och kastade ägg på oss som stod utanför. Den typen av hat är så oförståeligt, de kände ju inte alls mig. Vi har alla våra olika saker vi kämpar med och när allt kommer omkring så är vi alla väldigt lika”, säger Johan Mauritzson.[wpbanners id=”5″]

Läs mer om Kalmarsunds Pride på deras hemsida .

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011