Evelina Olsén - Dö för mig
Det är ingen mindre än deckardrottningen Camilla Läckberg som står som textförfattare till singeln Dö för mig . Singeln framförs av Evelina Olsén som nu satsar på en egen karriär efter att varit körsångare bakom många av Sveriges ledande artister.
”Jag har inte riktigt vågat förut, har varit rädd för att misslyckas. Men nu har jag samlat mod samtidigt som jag fått ett enormt stöd och blivit peppad av mina artistkollegor. Det är dags att våga kasta sig ut,” säger Evelina Olsén och fortsätter:
”Camilla Läckberg har skrivit en otroligt stark text. Jag tror att väldigt många kan känna igen sig i låten, och visst är den självupplevd. När jag var yngre hade jag svårt att lämna relationer fast jag ville. Jag kände mig fast och oärlig. Man måste vara ärlig mot sig själv, den här låten blir som en revansch för mig.”

Popmuzik PodcastVad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011