Idag släpper Ms. Henrik nya singeln My Only Vice .
Jag ringde upp honom för några snabba frågor.

Favoriter Apple Music

-Singeln låter lite mer klubbigt denna gång. Var det medvetet att göra den så?

Denna låt har jag ju gjort tillsammans med Robin Rudén som jag alla andra låtar med. Så det är samma människor fast den tar sig olika former.
Vi jobbar ju lite som Klaus Kinski och Werner Herzog . Om jag är Klaus Kinski och bara skjuter från höften på allt, så är han Werner Herzog och försöker samla in allt och få det att bli något man kan lyssna på och inte bara galenskap.
I det här fallet blev det lite klubbigare.
Det som är ganska kul att kunna visa upp denna typen av musik för den har jag ju alltid gjort, men det är första gången jag släpper det som en singel.

-Berätta om bakgrunden till singeln.

Jag vill inte förstöra för lyssnaren vad den handlar om, men om man säger titeln låter det nästan som Miami Vice . Det är väl det.

-Gult verkar vara det nya röda i ditt fall. Ny design på läppstiftet?

Haha, ja precis. Det fotot är en del av musikvideon som vi släpper om en vecka, där jag och allt i min omgivning går i samma fyra färger; lila, gult, grönt och svart.

-Vad händer under sommaren för dig?

Vi har en hel del Pridegigs under sommaren plus Popaganda, och sedan blir det en del andra spelningar också.Ms. Henrik @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011