Kitok Halleluja singel
Halleluja!

Popmuzik Podcast

Idag släpper Kitok singeln Halleluja (krossa eller krossas) och den innehåller 3 spår.
Radio Edit, en remix feat. Blänk och en instrumental version.

Han startar upp med originalversionen och den är hur grym som helst. Jag har svårt att tänka mig att det kommer komma en låt i år som skulle kunna utmana denna till att bli årets låt 2015.
Första gången jag hörde låten var i november när Kitok spelade i Göteborg. När låten var slut vände jag mig till närmsta granne och sa: Vilken jävla låt!
Det är få låtar som griper tag i mig på det sättet. Texten i kombination med musiken fullkomligt exploderar på insidan. Ingenting känns omöjligt att uppnå när man lyssnar på vad Magnus Ekelund har att säga.
Han är en boson. En kraftbärande elementarpartikel.

Sedan får vi Halleluja i form av en remix han gjort tillsammans med norrländska Blänk. Vad kan gå fel då? Ingenting så klart. Den är tung. Riktigt tung.

Sist ut är en instrumental version av låten. Hur bra är inte det då! Hur trevligt det än är att sjunga duett med Kitok, så kan jag nu köra helt själv.

Så här kommer allt du behöver för en lyckad helg.


Kitok @
Facebook

Blänk @
Facebook

Blänk - Kitok

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011