Noah and the Whale är verkligen ett av de där oförargliga banden, som man egentligen bara gillar.
De sticker inte ut, eller skapar något nytt, men de är ett trevligt band som med sin folk-pop är mysiga att ha som inslag på en festival. Killarna är välklädda och sångaren Charlie Fink är både bildfager och en bra värd för konserten.
För mig blir det en trevlig timme på Eriksdalsbadet tillsammans med britterna. Vi får deras hits, och stämningen höjs allt efter som konserten löper, efter en något trevande början.
En av kvällens bättre mottagande får de faktiskt när de framför sin cover på Daft Punks Digital love . Om just det är ett bevis på att de själva inte riktigt befäst sin egna musik här i Sverige än vet jag inte. Men jag tror ändå att de som är här inte direkt kan vara besvikna på de 60 minuter vi får tillsammans.

Popmuzik Lover Patreon

60%

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011