Fantastiskt!
Janet Leon står bakom årets Pride-låt för Stockholm Pride tillsammans med ingen mindre än Jörgen Elofsson , Jesper Jakobson och Lisa Desmond !
En popig klubbdänga som klippt och skuren för dansgolven, och jag lovar att bögarna och flatorna kommer ge Janet all kärlek hon är värd för denna låt!
New Colours är en modern poplåt som rymmer mycket glädje och känslor. Det är fantastiskt kul att jobba med Janet Leon och hedrande att Stockholm Pride väljer att ha denna talangfulla artist till att göra den officiella låten för festivalen i år” säger Jörgen Elofsson om låten.
”Pride står för något fantastiskt och jag känner mig ärad att få vara en del av det med något som jag kan bidra med”, säger Janet Leon, som ni kunde se i Melodifestivalen i år med låten Heartstrings .

Nordiska Favoriter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011