Fuhr är tillbaka i bloggen med ny musik!
Nya singeln heter Keep morale high och är även titelspåret på artistens nya EP. Här bjuds vi på en medryckande låt vars inledande piano andades lite av Fatboy Slims lysande låt Praise you från 1999. Kanske det som gör att låten både känns omedelbart och härligt medryckande. Sedan byggs låten på med trummor och synthar i ett virrvarr av energi.

Favoriter Apple Music

Låten i sig är en peppande påminnelse att hålla huvudet högt och inte låta självtvivel trycka ner en. Med en låt som skapar en såpass upplyftande känsla, blir det svårt att känna sig nedtryckt, det vill jag lova.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Jag skrev nog Keep morale high till mig själv. Jag har haft en del självtvivel och osäkerheter genom åren. Många som känner mig på håll blir ofta förvånande när de hör det, men det är i alla fall något jag behöver jobba på. Jag är trött på att va deprimerad och på min pessimistiska inställning som jag lite för ofta hamnar i. Något som hjälper mig är att inse att det är helt galet, obegripligt och underbart att vi faktiskt lever och andas på en planet som svävar i något som vi kallar rymden. Det gör att jag landar i tacksamhet och en slags ”do it”-mentalitet. Man kan faktiskt göra det bästa av livet om man vill! Jag vill ta den här positiva rollen och vara stabil och trivas i den. Det är ju såklart lättare sagt än gjort, men nu har jag i alla fall gjort en låt om det. Keep morale high mf!”

Om du älskar att upptäcka denna typ av upplyftande poplåtar så ska du definitivt spara en genväg till Popmuzik på hemskärmen i mobilen. Det gör att du har nya musiktips bara ett klick bort, vilket är perfekt då bloggen uppdateras dagligen med nya låtar, intervjuer och annat härligt. Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Din personliga spellista och alla de artister som du kommer att upptäcka i bloggen tackar dig.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011