Americana från Mölndal, kan det vara något?
Det kan det absolut säger jag, för när Erik Petterson Sjöqvist och Liza Morgansdotter tillsammans skapar musik ihop blir det till magi.

POPMUZIK LOVER 2

Som duon Ashes & Fire jobbar de nu mot kommande albumet In The Mourning Light. Ett album som släpps den den 26:e April.
Från det kan du här lyssna på singeln In between times. En låt som handlar om att ta steget från ungdom in i vuxenlivet. Att ha hela livet framför sig. Något som kan vara både skrämmande och utmanande men också fullt av just möjligheter. När man inte riktigt vet var man ska gå och var man är på väg.

Låten är liksom livet en utveckling och fylld av kontraster. Hur den går från det avskalade till att explodera i energi för att sedan klinga ut i det mer återhållsamma. Det är en låt som är fylld av den urkraft livet och allt som det har att bjuda på.

”Den här låten betyder mycket för oss. Det är en personlig och nära låt som också blivit en viktig del i utvecklingen av vårt band. Vi spelade den innan vi ens bestämt vårt bandnamn. Den har haft åtskilliga skepnader genom åren men det är såhär den gör sig allra bäst. Storslagen och känslosam.”

Ashes & Fire

Blev du lika imponerad som jag av In between times? Gillar du att upptäcka ny musik i bloggen? Då tycker jag du ska stötta mitt arbete med att lyfta fram spännande artister som Patreon. Det är ett fint sätt att visa uppskattning på och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform där de kan synas med sin musik.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011