Det har gått 10 år sedan Kylie Minogue och Sia samarbetade på låten Kiss me once, men den som väntar på något gott… Nu möts de återigen på den sprudlande poplåten Dance alone. Texten proklamerar tydligt de båda artisterna inte är intresserade av något annat än att dansa ensamma hela natten lång. Produktionen är disco-influerad och melodispråket fullkomligt skriker Sia. Är det bara jag eller andas det inte lite Cazzi Opeia?

Popmuzik Podcast

Låten är tagen från Sias kommande album Reasonable Woman som kommer hagla tätt med stora samarbeten som Chaka Khan, Paris Hilton, Tierra Whack, Labrinth, Kaliii och Jimmy Jolliff.

Viktigt tillägg när det gäller Minogue är att hon i helgen vann en Grammy för bästa popdanslåt för sin lysande Padam Padam från hennes 16:e studioalbum Tension. Det var hennes första Grammy-trofé på två decennier, efter att ha vunnit med Come into my World 2004.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011