Vi svenskar får varje år uppleva det jobbiga vintermörkret. När man går upp för att gå till jobbet i mörker och kommer hem från jobbet i mörker. Man kan definitivt bli deprimerad för mindre.

Skicka in din musik

Just den känslan, att behöva stå ut med ytterligare fyra månader av vintermörker även detta år, blev temat i låten En vinter till. En hoppfull och upplyftande poplåt som hjälper oss igenom denna mörka årstid.

Bakom singel står singer-songwritern och musikläraren Amanda Salminen från Örebro. Här målar sångerskan upp ett behagligt arrangemang, som verkligen sprider värme över oss denna mörka och kalla vinter.

Om singeln berättar Amanda för bloggen:

”Inspirationen till låten föddes av att jag i höstas kände en oro för vintern, för att orka ta mig igenom den mörka, kalla perioden en gång till. Under tiden jag skrev låten blev världen en kallare plats och det blev så tydligt att även om snön lägger sig vackert vit på marken står världen fortfarande i lågor. Jag kommer klara en vinter till men låten tillägnas alla de som kämpar på riktigt och de som faktiskt inte kommer klara en vinter till.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011