Det var i höstas som Valerie Melina släppte sin EP Red Lines och då även blev intervjuad i bloggen om släppet. Nu är den 24-årige artisten från Umeå tillbaka med singeln Control.

Popmuzik Lover Patreon

Redan i inledning fångar låten mitt intresse. Synthslingan som löper genom hela låten är både spännande och liksom fångar in en. I alla fall gjorde den det med mig. Låten i sig blir till läcker elektronisk pop som mixar syntharna med taktfast slagverk och en viss lekfullhet som byggs upp i låten. Samtidigt är det något vemodig över det hela. För i texten frågar sig sångerskan om man var bättre när man var yngre. Att vara rädd att man har tappat eller vuxit ifrån bra kvalitéer man hade då.

Om singeln berättar sångerskan:

”Den här låten skrev jag under vinterns mörkaste dagar.
Control har varit en tröst för mig i min årliga vinterdeppighet och jag hoppas den kan bli det för fler personer också!”

Jag som älskar synthar och bra popmelodier blev ju helst klart såld på detta. En stark uppföljare till EP:n och starten på ett intressant musikår för Valerie.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011