Nu när vintern kommit för att stanna, kan det kännas extra behövande med en somrig poplåt som gör en helt varm inombords. Det är precis det Pariserhjulet låter oss känna när han släpper sin nya singel Ett lyckligt slut.

Popmuzik Podcast

Det är en riktig må bra-låt med skönt gitarrdriv i arrangemanget. En låt där sångaren hämtat inspiration från ett förhållande som helt enkelt inte funkade. Därifrån kan jag tänka mig att frågan ”kommer vi få ett lyckligt slut, tänk om vi kunde sluta förstöra varandra” är tagen.
Pariserhjulet berättar att låten även är inspirerad av filmen Änglagård. Det kanske är det som gör att jag får såpass stor sommarkänsla av själva arrangemanget. Sedan gör ju den mer medryckande känslan i låten det hela väldigt filmiskt. Något som jag alltid uppskattar.

Ta in lite solsken i livet och lyssna på Ett lyckligt slut här i bloggen.

Pariserhjulet

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011