Den svenske singer-songwritern NOEL imponerade på mig när han tidigare i höstas släppte singeln Headed North. Nu är den 20-årige sångaren tillbaka med den emotionella singeln 30 loose ends. En låt som handlar om hur ett kapitel i ens liv tar slut och man har svårt att hålla vänskapen vid liv när man plötsligt lever olika liv. En känsla många ungdomar går igenom. När man splittras från skolan och det är dags att hitta sin egna väg ut i livet.

Nordiska Favoriter

”Jag har försökt skriva 30 loose ends så många gånger men jag kunde bara inte få till den. I grunden handlar det om hur examen får dig att förlora en stor del av din vänkrets. Varje gång jag försökte skriva det blev det bara lite avigt och till och med ”lökigt”. Jag tog en tur till min familjs stuga med två låtskrivarvänner till mig och till slut föll orden bara på plats.”

Produktionen är så snygg här. Atmosfäriska synthar tillsammans med den akustiska gitarren och NOELs starka röst gav mig gåshud. Sedan är jag alltid svag för de där coming of age-historierna. Det är en spännande tid i våra liv och det är för alltid mig väldigt filmiskt. I alla fall såhär i backspegeln.
Du hör låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011