Låt nummer två från OMDs kommande album Bauhaus Staircase är den stompiga singeln Slow train, som släpptes idag tillsammans med en musikvideo signerad Cine1080Studio.
Men läckert taktfasta slagverk och lekfulla synthar får vi nästan känslan av ett stort tåg som ångar fram över det digitala ljudlandskapet.

Följ på Apple Music

Tillsammans med singeln presenterade bandet sin Europaturné som även tar sig till Sverige. Münchenbryggeriet i Stockholm och Trädgår’n i Göteborg blir skådeplatser för bandet den 24:e och 25:e Januari. Det ser i alla fall jag fram emot!

OMD

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011