Hoppla.
The Rolling Stones är tillbaka och de är Angry. Eller kanske inte superarga, för Mick Jagger ber den andre personen att inte vara arg på honom. Han är bara upprörd.
Låten är klassisk Stones skulle jag säga. Bra rock med skön melodi och harmonier. Herrarna visar att de fortfarande kan. Men jag hade inte trott annat.

DOLBY ATMOS

Den nya låten är producerad av Andrew Watt och är tagen från bandets kommande album Hackney Diamonds som släpps den 20:e Oktober. Det blir då bandets första studioalbumet med nytt material sedan A Bigger Bang från 2005 och då första albumet sedan trummisen Charlie Watts bortgång 2021.

Det 12-spåriga albumet spelades in på olika platser runt om i världen, inklusive Henson Recording Studios, Los Angeles; Metropolis Studios, London; Sanctuary Studios, Nassau, Bahamas; Electric Lady Studios, New York; och The Hit Factory/Germano Studios, också i New York.

Videon till Angry är regisserad av Francois Rousselet där vi får följa Sydney Sweeney i en cabriolet som åker ner för gatorna i Los Angeles medan bandet spelade på olika reklamskyltar utmed vägen från deras olika årtionden. Snyggt gjort måste jag säga.
Kolla in videon här nedan.

The Rolling Stones

Vad tyckte du?
+1
4
+1
17
+1
0
+1
2
+1
1
+1
2
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011