Euforiskt är ordet du letar efter när du hör Oscar Zias senaste singel Tiotusen. Låten i sig är tagen från sångarens kommande album Heartbreak Miljonär, som dimper ner i din streamingtjänst den 13:e Oktober. Det är snart med andra ord.

Favoriter Apple Music

Tiotusen bakar ner alla känslor man kan uppleva på dansgolvet tillsammans med den där speciella personen. Att få utlopp för alla känslor under en och samma kväll. Det är filmiskt pulserande och refrängen exploderar i eufori. Du vet, musiken som passar perfekt till en scen i slowmotion. Den snyggaste musiken i min värld.

Om Tiotusen berättar Oscar:

”Tiotusen var den första låten som skrevs till skivan, när vi skrivit den kändes det som att jag hittade soundet till hela plattan. Jag blev så nyfiken på hur det skulle sluta när Cascada plötsligt dök upp som en referens. Jag kastades tillbaka till livets första klubb-nätter under gymnasiet, eurodisco och vin i PET-flaska i stadsparken i Lund”

Låten är skriven av Oscar tillsammans med Viktor Sjöström, Jonathan Johansson samt Sebastian Atas, som även står för produktionen.

Oscar Zia

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011