Euforiskt är ordet du letar efter när du hör Oscar Zias senaste singel Tiotusen. Låten i sig är tagen från sångarens kommande album Heartbreak Miljonär, som dimper ner i din streamingtjänst den 13:e Oktober. Det är snart med andra ord.

Nordiska Favoriter

Tiotusen bakar ner alla känslor man kan uppleva på dansgolvet tillsammans med den där speciella personen. Att få utlopp för alla känslor under en och samma kväll. Det är filmiskt pulserande och refrängen exploderar i eufori. Du vet, musiken som passar perfekt till en scen i slowmotion. Den snyggaste musiken i min värld.

Om Tiotusen berättar Oscar:

”Tiotusen var den första låten som skrevs till skivan, när vi skrivit den kändes det som att jag hittade soundet till hela plattan. Jag blev så nyfiken på hur det skulle sluta när Cascada plötsligt dök upp som en referens. Jag kastades tillbaka till livets första klubb-nätter under gymnasiet, eurodisco och vin i PET-flaska i stadsparken i Lund”

Låten är skriven av Oscar tillsammans med Viktor Sjöström, Jonathan Johansson samt Sebastian Atas, som även står för produktionen.

Oscar Zia

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011