Det är äntligen söndag. Även om du som semesterfirare kanske redan tappat räkningen på vilken dag det är och tiden på dygnet. Men söndag är det.
Men här kommer några musiktips från veckan som du inte bör missa och som du kan stoppa in i din spellista. Eller så hittar du bloggens spellistor här.

Nordiska Favoriter

SebastiAn & London Grammar – Daning by night

Men jävlar vad bra dett blev. Franska SebastiAn samarbetar med brittiska London Grammar och blir producerade av Oliver Sim från the XX. Det är storslaget och vemodig på samma gång och helt underbart.

Tobias Rahim + Victor Leksell – Stor man

Tobias Rahim bjuder in Victor Leksell för att göra en svensk/dansk-version av hans hit Stor mand från 2021. Nu blir den till årets sommarhit på båda sidor av sundet och knyter länderna samman ännu starkare än Öresundsbron.

Say Lou Lou – You’re the one

Say Lou Lou dammar av Kate Bush låt You’re the one från 1993 för att göra den härligt drömliknande och medryckande. Det är uppenbarligen såhär man ska tolka Bush för att göra henne rättvis. Men jag förväntade mig inget annat än magi av tvillingduon.

Petit Biscuit – You don’t ignore (too late)

När Petit Biscuit är tillbaka efter några års frånvaro blir det pulserande och medryckande The Weeknd-doftande retropop som garanterat kommer att få igång energin.

Neon Capital – Open doors

Neon Capital lånar snyggt Crockett’s theme från TV-serien Miami Vice när vi här bjuds på härligt pulserande synthwave. Snyggt och dramatiskt och en härlig nostalgitripp. Det är som att sätta sig i en tidsmaskin och man kan inte göra annat än att njuta av resan.

Ginger Lo – Someone like you

Skönt medryckande och lekfullt blir det när duon Ginger Lo ger oss sommarhiten Someone like you. Bubblig pop om just den där bubblande känslan av att fala för någon. Ett perfekt soundtrack för allas sommarförälskelser.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011