Med singeln Skin and bones får vi en mörkare och mer vemodig sida av Mattias Hoffert. Produktionen känns tung med en ljudbild som målas upp av gitarrer och synthar samt tunga trummor som sakta bygger upp till den pampiga avslutningen.
Det blir som sagt något vemodig över det hela. Men samtidigt melodiskt och spännande. Lite som perfekt musik i eftertexterna till en film.

Nordiska Favoriter

Låten skrevs i vintermörkret i början av 2023 och startade med låttiteln.

“Jag tyckte det skulle vara ett bra namn på en låt så jag skrev musiken, verserna och refrängen runt titeln.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.