Elvira Alfaro jobbar just nu mot sin debut-EP som släpps den 18:e Augusti. Föregående singeln Season 8 fån EP:n har skördat stor framgång i Norge (där hennes skivbolag huserar) och nu är det då dags att följa upp den. Här i bloggen kan du nu höra senaste singeln från den Malmö-bördige sångerskan.

Svensk Pop

Indigo är en hyllning till den djupa koppling som kan finnas mellan två förälskade människor. Att hitta ens sanna hem i en annan person och hela livet har liksom lett fram till att man ska mötas och leva ihop. Väldigt charmig känsla och budskap ändå.

Produktionen mjuk och luftig. Den ger en upplyftande känsla med sitt sköna trumkomp tillsammans med synthmelodierna och gitarrerna. Lite som en låt att försvinna sig in i och drömma sig bort till. Sången len och uttrycksfull.

Innan sjuspårs-EP:n släpps får vi ytterligare en singel att bygga upp förväntningarna med. Men den kommer i mitten av Juli. Fram tills dess kan du lyssna på Indigo här nedan.

Elvira Alfaro

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.