Elvira Alfaro jobbar just nu mot sin debut-EP som släpps den 18:e Augusti. Föregående singeln Season 8 fån EP:n har skördat stor framgång i Norge (där hennes skivbolag huserar) och nu är det då dags att följa upp den. Här i bloggen kan du nu höra senaste singeln från den Malmö-bördige sångerskan.

Skicka in din musik

Indigo är en hyllning till den djupa koppling som kan finnas mellan två förälskade människor. Att hitta ens sanna hem i en annan person och hela livet har liksom lett fram till att man ska mötas och leva ihop. Väldigt charmig känsla och budskap ändå.

Produktionen mjuk och luftig. Den ger en upplyftande känsla med sitt sköna trumkomp tillsammans med synthmelodierna och gitarrerna. Lite som en låt att försvinna sig in i och drömma sig bort till. Sången len och uttrycksfull.

Innan sjuspårs-EP:n släpps får vi ytterligare en singel att bygga upp förväntningarna med. Men den kommer i mitten av Juli. Fram tills dess kan du lyssna på Indigo här nedan.

Elvira Alfaro

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011