Sommaren är definitivt en årstid som skapar inspiration. Många låtar har skrivits om just känslan och upplevelsen av den svenska sommaren. Allt från Idas sommarvisa till Sommartider och Sommaren är kort. Inte så konstigt kanske, då många verkligen lever för och längtar till de ljus och varma dagarna som vi skäms bort med bara några få veckor om året.

Nordiska Favoriter

Erik Eljest målar upp en fin sommarvisa för oss med sin singel Eljest Sommarvisa. Med stråkar och gitarr får han låten att kännas som hämtad från ett vykort med svensk sommar, när den mixar ihop traditionell vispop med folkmusik och resultatet är varmt, lite vemodigt och ljuvligt.

Så njut, var du än befinner dig denna Midsommar av Eriks sommarvisa som du upptäcker här i bloggen.

Erik Eljest

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.