Sommaren är definitivt en årstid som skapar inspiration. Många låtar har skrivits om just känslan och upplevelsen av den svenska sommaren. Allt från Idas sommarvisa till Sommartider och Sommaren är kort. Inte så konstigt kanske, då många verkligen lever för och längtar till de ljus och varma dagarna som vi skäms bort med bara några få veckor om året.

Svensk Pop Apple Music

Erik Eljest målar upp en fin sommarvisa för oss med sin singel Eljest Sommarvisa. Med stråkar och gitarr får han låten att kännas som hämtad från ett vykort med svensk sommar, när den mixar ihop traditionell vispop med folkmusik och resultatet är varmt, lite vemodigt och ljuvligt.

Så njut, var du än befinner dig denna Midsommar av Eriks sommarvisa som du upptäcker här i bloggen.

Erik Eljest

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011