Blev du liksom vi golvade av Ida Johanssons musik-alter ego Flora Summers debutsingel Obsession som hon släppte i början av Maj? Varesig du blev det eller ej, så tycker jag du ska läsa Sebastians intervju med sångerskan här i bloggen.

Favoriter Apple Music

Nu är det i dags för Flora Summers att gå in i sommaren med singeln Sweet Summer Feels. Snygg vintagepop som är likt en behaglig bris mot ansiktet med sitt drömliknande arrangemang av mjuka trummor och synthar. Verkligen den där poplåten som man vill höra på stranden eller den där mysiga uteserveringen medan solen sänker sig över sommarsverige.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

Sweet Summer Feels handlar om den typen av kemi som brinner lika starkt som en het sommardag. Låten är flirtig, bekymmersfri och totalt soldränkt. Det är soundtracket till en oändlig sommar. Jag hoppas att ni kommer att älska den lika mycket som jag gör.”

Med den nya singeln får vi andra smakprovet från Flora Summers kommande EP som släpps till höst.

Flora Summers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011