Karakou har så lätt för att imponera på mig. Deras låtar träffar alltid rakt i hjärtat på mig. Inte bara genom den välslipade pennan. Nej, de har sjukt snyggta arrangemang och melodier också. Nya singeln För dig då är inget undantag.

Popmuzik Podcast

Med nya singeln ger bandet oss storslagen pop i form av denna arenaballad om hjärtesorg och otillräcklig kärlek. Både arrangemanget och känslorna byggs för varje vers och göra låten helt magisk. Det känns som den där ultimata vaja-med-händerna-i-luften-låten som tar konserten i mål. Missa inte, så lyssna omedelbums.

Karakou

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.