Karakou har så lätt för att imponera på mig. Deras låtar träffar alltid rakt i hjärtat på mig. Inte bara genom den välslipade pennan. Nej, de har sjukt snyggta arrangemang och melodier också. Nya singeln För dig då är inget undantag.

Popmuzik Lover Patreon

Med nya singeln ger bandet oss storslagen pop i form av denna arenaballad om hjärtesorg och otillräcklig kärlek. Både arrangemanget och känslorna byggs för varje vers och göra låten helt magisk. Det känns som den där ultimata vaja-med-händerna-i-luften-låten som tar konserten i mål. Missa inte, så lyssna omedelbums.

Karakou

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011