Äntligen söndag igen och det är dags för Johan och Sebastian att lista tio popfavoriter från veckan. Har vi med dina favoriter också?

DOLBY ATMOS

Norregård + Julius Marstorp – Dummare då 

Sebastian: Två musikaliska krafter slår samman sin kreativitet för att skapa en lysande indiepoplåt om att inse sin misstag. Fem popmuzikmikrofoner till denna virvlande eufori. 

Ed Sheeran – A beautiful game

Johan: Serien Ted Lasso gör verkligen uttrycket The Beautiful Game om fotboll till sin rätt. En underbart charmig serie som jag sett tillsammans med både skratt och gråt. Under sista avsnittet får vi en tillbakablick över åren till just låten A beautiful game av Ed Sheeran. Minst lika varm låt som serien.

Promoe + Blizz Bugaddi – Tacokväll 

Sebastian: Från första sekund är Tacokväll en underhållande uppvisning kantad av maxade drop, smart lyrik och oväntade vändningar. Det är inte första gången Promoe och Blizz samarbetar men det här är nog deras absolut bästa släpp hitintills. 

Twelve + XOV – True faith

Johan: Mörk och suggestiv tolkning av New Orders klassiker True faith. För mig blev detta riktigt snyggt och läckert.

Annika Wickihalder- Hollow 

Sebastian: Me en splitterny EP ute råder ingen tvekan om att Annika blir Sveriges nästa musikexport. Artistens röst, låtar och musikalitet är i perfekt symbios, ett perfekt exempel på detta är singeln Hollow som även markerar fokusspåret från debut-EP:n.

Augustine – Sun in her eyes

Johan: Om en låt var en sommardag, så skulle det nog vara just denna låt. Luftig, retrodoftande pop som är lika behaglig som en sommarbris.

The Weeknd + Playboi Carti + Madonna – Popular 

Sebastian: Det är inte alltid lätt att vara populär, i alla fall om vi frågar The Weeknd. Utöver tv-serie debut ger han oss nu även sprillans ny musik med ingen annan än legenden Madonna. Helt klart en låt som kommer gå varm i sommarens listor. 

Noel Gallagher’s High Flying Birds – Think Of A Number (Pet Shop Boys Magic Eye 12″ Remix)

Johan: När husgudarna Pet Shop Boys remixar ex-Oasis:en Noel Gallagher kan man inte bli annat än lycklig. Moody, lite suggestiv känsla och härligt dansant. Sedan blir ju alla låtar lite bättre med Neil Tennant som kör.

Wilmer Apelgren – Kommer alltid hit igen

Sebastian: Älskade Göteborg, äntligen får du en hyllningslåt värd din glans. Wilmer Apelgren imponerar starkt när han ger oss den lysande soul-inspirerande singeln Kommer alltid hit igen. Helt klart en av veckans bästa släpp! 

Charly Haze – Busy minds

Johan: Med en varm retroproduktion sjunger Charly Haze om utmaningen med att vara tillsammans med någon med ADHD. Resultatet är drömliknande och medryckande och riktigt skönt.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011