Genom att låna från den klassiska sommarpsalmen Den blomstertid nu kommer blir igenkänningsfaktorn stor när Christoffer Dahlberg och hans Klassens Lowlife släpper singeln Tagen ur en sommarsång. Det blir liksom klassisk nostalgi och nyskriven sommarpop i en och samma låt. Underbart!

Skicka in din musik

Lägg sedan till en något kärlekskrank berättelse om någon som befinner sig i gränslandet mellan två förhållanden. När man varit singel lite för kort tid för att vilja ha något nytt, men samtidigt för länge för att börja romantisera igen.

Låten är ett kärleksbrev till svensk sommar, skolavslutning och säsongsbaserad romans. Den är reptilhjärnans ekande när man är nykär, när jante satts ur spel och kärleken är det enda som tar plats. Mys!

Bli kär i kärleken och lyssna på Tagen ur en sommarsång.

Klassens Lowlife

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011