Trion Akvarell från Örebro kan ses som Sveriges minst eftertraktade band. I dokumentärfilmen Slutet får vi följa deras resa som band och utmaningarna med att nå ut genom bruset. De interna slitningarna bandmedlemmarna emellan och hur de slår sig blodiga för att få spelningar.
Väldigt underhållande gjort och med glimten i ögat, fast ändå med en bitter eftersmak från musikbranschen i helhet. En sits jag tror många kämpande artister kan känna igen sig i…

Favoriter Apple Music

Dokumentären är lite av en promofilm för nya singeln Slutet. Låten i sig är en medryckande poplåt, med en soulig känsla som doftar lite av 90-talets mjuka poplåtar i arrangemanget, vilket jag tyckte var skönt. Här sjunger bandet om det faktumet att slutet alltid är nära, vilket vi får hoppas inte är fallet med bandet som helhet.

Akvarell

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.