Ja men då var det dags för lite elektropop i bloggen idag. Denna gång är det den tyske producenten Ralphy Grey som bjudit in sångerskan Sandy Sage från gruppen On Air för att leverera singeln Release the beast.

Nordiska Favoriter

Sandy rabblar upp texten i versen med drypande attityd och det känns som en låt som passar perfekt att posera till. I refrängen lyftas låten med flera steg. Här blir den pumpande med härlig synthmelodi och bra div. Det känns som en låt som borde funka riktigt bra på dansgolven tillsammans med laser och tungt stroboskop.

Följ Ralphy Grey på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011