Ja men då var det dags för lite elektropop i bloggen idag. Denna gång är det den tyske producenten Ralphy Grey som bjudit in sångerskan Sandy Sage från gruppen On Air för att leverera singeln Release the beast.

Apple Music Svensk Pop

Sandy rabblar upp texten i versen med drypande attityd och det känns som en låt som passar perfekt att posera till. I refrängen lyftas låten med flera steg. Här blir den pumpande med härlig synthmelodi och bra div. Det känns som en låt som borde funka riktigt bra på dansgolven tillsammans med laser och tungt stroboskop.

Följ Ralphy Grey på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.