Maria Deirisarri är Latino-popartisten som trots sin unga ålder sett stora framgångar i sin musikkarriär. Hon har bland annat vunnit Halcyon’s Got Talent och Dunwoody Idol. Sångarens ljudbild sträcker sig långt och pendlar mellan ömsint värme till förförande mörker. Genom att inkorporera stora delar av sitt kulturella musikarv har hon satt sin identitet och egna prägel på pop. Ny singeln Diamond uppvisar tydligt artistens förmåga att entusiasmera lyssnaren med ett melankoliskt mörker. Här försätter hon oss i ett ovisst tillstånd och talar om en önskan att vilja ha frihet och kärlek utan vetskap hur man ska nå den. Kanske är diamanter läsningen på problemet?

POPMUZIK LOVER 2

Inspirationen fann Maria genom sin mamma som arbetar som gemolog och smyckesdesigner.

”Min mamma är en gemologist och fin smyckesdesigner och blir ombedd att ta fram en diamant som present vid flera tillfälle i månaden… så det har blivit ett familjeskämt och en ursäkt att prata och spekulera om skönheten och det värde som mänskligheten har tilldelat dessa unika stenar. Efter att ha lyssnat på tusentals berättelser från min mamma om förlovningar och skilsmässor, liv och död, firanden och juridiska tvister, fängslade den ”vansinniga” fascinationen för diamanter mitt sinne vilket resulterade i Diamond.”

Maria Deirisarri

Singeln Diamond är del av en dubbelsingel som även innehåller spåret Freedom där Marias stämma får sväva ut till nya höjder.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011