Det japanska pojkbandet JO1 skördar just nu stora framgångar i hemlandet och internationellt. De 11 personerna i gruppen sattes ihop i första säsongen av programmet PRODUCE 101 JAPAN som gick av stapeln 2019. Programmet i sig är en spinoff på den sydkoreanska upplagan, som heter kort och gott PRODUCE 101. Här fick helt enkelt de 11 som kom till finalen i programmet bilda gruppen JO1 och de släppt sedan deras första EP några månader efter December-finalen.

DOLBY ATMOS

För senaste singeln SuperCali lånar de från Mary Poppins klassiska låt Supercalifragilisticexpialidocious och gör den till en radiovänlig danslåt med läcker produktion och smittsam melodi. Allt doftar sådär härlig teen-pop från 00-talet och det är ju helt underbart.

SuperCali i sig är tagen från kommande EP:n Midnight Sun som släpps den 10:e Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011