Det japanska pojkbandet JO1 skördar just nu stora framgångar i hemlandet och internationellt. De 11 personerna i gruppen sattes ihop i första säsongen av programmet PRODUCE 101 JAPAN som gick av stapeln 2019. Programmet i sig är en spinoff på den sydkoreanska upplagan, som heter kort och gott PRODUCE 101. Här fick helt enkelt de 11 som kom till finalen i programmet bilda gruppen JO1 och de släppt sedan deras första EP några månader efter December-finalen.

Popmuzik Podcast

För senaste singeln SuperCali lånar de från Mary Poppins klassiska låt Supercalifragilisticexpialidocious och gör den till en radiovänlig danslåt med läcker produktion och smittsam melodi. Allt doftar sådär härlig teen-pop från 00-talet och det är ju helt underbart.

SuperCali i sig är tagen från kommande EP:n Midnight Sun som släpps den 10:e Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.